top of page

Aanbod Verbindings.

Vind hier een overzicht van het huidige aanbod. Meer info vind je bij het doorklikken op de online training of simpelweg door contact met ons op te nemen. 

"Doorbreek je patronen"
  - online training

Deze online trainingen zijn geschikt voor zowel individuen als koppels die de relatie met zichzelf en met anderen willen verbeteren. In deze training wordt je stap voor stap meegenomen in een toegankelijk theoretisch kader en ga je aan de slag met concrete voorbeelden, tips en oefeningen. De training is gebaseerd op twee erkende therapeutische tpsychotherapieën, namelijk de schematherapie en de emotion-focused therapy waarbij empathie, authenticiteit en diepgaande emotionele verbinding centraal staan. Deze training is geschikt voor iedereen die op een punt in zijn leven is aangekomen met of een verlangen om zichzelf verder te begrijpen en ontplooien of het gevoel vast te lopen.

Online winkel
Relatietherapie

"Doorbreek je patronen"
- Persoonlijke consultaties

Nood aan persoonlijke gesprekken of extra ondersteuning bij het volgen van de online training? Je kan bij mij ook terecht voor 1 op 1 of koppelgesprekken. Deze gaan door online of bij jou / jullie thuis. Deze gesprekken gaan door op maat en tijdens een eerste gesprek wordt nagegaan wat de vragen, noden en wensen zijn en wordt een voorstel gedaan. Mogelijks zijn 1 à 2 gesprekken voldoende, mogelijks is er nood aan meerdere gesprekken met een nader te bepalen frequentie.

Kostprijs en overige afspraken worden gemaakt via email of telefonisch.

"Thema modules"
  - online gidsen

Online winkel
bottom of page