top of page
Profielfoto website Sarah.jpg

Erkenningsnummer: 962137410

Visumnummer: 374539

Lidmaatschappen: VVKP

0475/74.16.63

Consultaties:

- woensdag (namiddag & avond)

Hallo! Ik ben Sarah en stel me graag even aan je voor.

Gedreven door mijn interesses in onderlinge relaties, mentale gezondheid en het functioneren van het unieke wezen dat eenieder is, behaalde ik mijn diploma als master in de klinische psychologie aan de UGent. Met behulp van mijn CLB-ervaring help ik graag gezinnen en jongeren op weg naar een reis tot gezondheid en groei.

Ik heb de meeste ervaring in het werken met gezinnen waarbij de jongeren kampen met een ADHD-problematiek, de diagnose autisme, bepaalde leerstoornissen, hoogbegaafdheid en/of hoog-sensitiviteit. Hierbij vertrek ik van de noden van de jongere en bekijken we hoe we op een gepaste manier hierop kunnen inspelen alsook je eigen patronen onder ogen kan zien en kan aanpakken.

De context onder de loep nemen is van groot belang om een vorm van acceptatie maar ook verandering teweeg te brengen dat het hele systeem verbindt. Ik beoog dan ook tot een gedragen manier van samenleven te komen.

Ook voor identiteitsmoeilijkheden en zingevingsvragen - meestal op cruciale momenten in je leven - kunnen jongeren bij mij terecht. Op een integere manier kunnen thema’s zoals zelfvertrouwen, veerkracht, zelfzorg en groei worden geëxploreerd  binnen de spreekkamer.

Wie kan er dan bij mij terecht? Gezinnen met adolescenten om gezinsdynamieken aan te pakken en het samenleven met de jongeren te bevorderen of juist het loslatingsproces te faciliteren. Hierbij focussen we op eigen processen voor meer acceptatie en bewustzijn in verbinding met uw kind. Daarnaast kunnen ook jongeren en jongvolwassenen bij mij terecht met identiteits- en zingevingsvragen.

Sarah Van Campenhout

 Klinisch Psycholoog

Opleiding

Werkervaring

2014 - 2017

Bachelor in de klinische psychologie

2020 - 2022

Master in de klinische psychologie

2021 - 2022

VCLB De Havens - Brugge

Psycho-pedagogisch consulent - psycho-sociaal functioneren

2022 - 2023

VCLB Houtland - Torhout

Psycho-pedagogisch consulent –

leerproblemen en multifunctionele problemen

2023 - heden

VCLB Groeninge - Kortrijk

Psycho-pedagogisch consulent –

psycho-sociaal functioneren en leerproblemen

UGent

bottom of page