top of page
Bram Profielfoto_edited.jpg

Lidmaatschappen: BPC - Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten

0497 944 244

Consultaties:

- Maandag (narmiddag)

- Dinsdag (namiddag)

- Woensdag (voormiddag en avond)

- Vrijdag (namiddag)

Tarief: 65€/sessie 

*Bram is niet geconventioneerd; op heden geen terugbetaling mogelijk

Ik ben Bram en ik vertel je graag over mijn werkwijze en mijn expertises. Dat geeft jou alvast een eerste indruk. Zo kan je voor jezelf bepalen of ik je luisterend oor en helpende hand mag zijn doorheen jouw reis naar een nieuwe ik.

 

Elk succesvol traject begint met een aangenaam kennismakingsgesprek. Hier leren we elkaar beter kennen. We leggen de basis voor een fijne samenwerking.

 

Mijn aanpak is oplossingsgericht. Dat betekent dat we samen overlopen op welke dingen je vastloopt, en welke zaken die goed lopen. Van beide achterhalen we de oorzaken. Uiteindelijk bepalen we doorheen ons traject een nieuwe manier om met jouw specifieke uitdagingen om te gaan. Hiervoor maken we optimaal gebruik van dingen die wél goed gaan. Daaruit put je namelijk kracht en energie. Door meer te doen wat je al goed kan, kan je je opnieuw beter gaan voelen. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we welke worstelingen het meest dringend zijn voor jou. De volgende sessies zoomen we daar verder op in, alles op maat en in samenspraak.

 

Ik hecht veel waarde aan de therapeutische relatie. Verbinding maken met de medemens kan genezend werken. Dat merk ik tijdens begeleidingen, maar ook in mijn persoonlijk leven. De spreekwoordelijke ‘klik’ is dus van groot belang.

 

Voor wie? Zowel adolescenten als volwassen zijn hartelijk welkom. Ik help je graag verder met zorgen en vragen rond: stemming (o.a. depressie, sombere stemming, donkere gedachten, eenzaamheid, niet goed in je vel zitten), angst (o.a. faalangst, keuzestress, fobieën), identiteit (o.a. laag zelfbeeld, grenzen trekken, weinig zelfvertrouwen, vastlopende relaties) en zingeving (o.a. burn-out, existentiële vragen).

 

Herken je jezelf in één of meerdere van deze dingen? Dan luister ik graag naar je verhaal.

Bram Vanhaesebrouck

Bachelor in de Toegepaste Psychologie & Oplossingsgericht Cognitief Systemisch Therapeut i.o.

Opleiding

Werkervaring

2012 - 2016

Bachelor in de toegepaste psychologie

Korzybski Instituut

2021 - heden

Oplossingsgericht cognitief systemische psychotherapie

2017 - 2019

Achtkanter - Wissel

Psychologisch consulent niet-aangeboren hersenletsels

Vives Kortrijk

2021 - heden

Huisartsenpraktijk

Sint-Elooi

Zelfstandig psychologisch consulent

bottom of page