top of page

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking

Tijdens een intake leren we elkaar kennen. Cruciaal binnen therapie is de band tussen de cliënt en therapeut. Onze eerste gesprekken leggen de basis om elkaar en het verhaal te leren kennen. Deze fase neemt één of enkele sessies in beslag. Na deze fase wordt samen gekeken of er een klik is en wordt een behandelplan voorgesteld.

IMG_5630_edited.jpg
IMG_5626_edited.jpg

Therapie

Tijdens het opstellen van het behandelplan worden de doelstellingen bepaald en wordt uitleg gegeven hoe de therapie er kan uitzien. Voor ons is het cruciaal dat je je begrepen voelt en kan vinden in de voorgestelde aanpak. Dit kan een kortdurende reeks gesprekken zijn indien mogelijk maar ook een langdurig therapieproces indien nodig. Alles gebeurt op maat en in samenspraak met de nodige aandacht voor evaluatie en bijsturing.

Tarieven

Individueel gesprek - 65€ (55 minuten)

Koppel of gezinsgesprek - 85€ (75 minuten)

Na 17u of op zaterdag wordt het extra tarief van + 5€ aangerekend.

*Extra kosten kunnen aangerekend worden indien overleg of verslag opgemaakt dient te worden.

*Bij voorkeur met Payconiq i.p.v. cash.

*Bepaalde mutualiteiten voorzien een toelage voor psychotherapie

IMG_5638_edited.jpg
IMG_5635_edited.jpg

In de praktijk of online

De gesprekken kunnen aangepast worden naar gelang jouw voorkeur. Fysieke ontmoeting, online gesprekken of een combinatie van beide worden door ons aangeboden. In overleg met jouw therapeut kunnen de mogelijkheden bekeken worden.

Praktisch

Afspraken worden steeds gemaakt in overleg met jouw therapeut. Dit kan via email of telefonisch.

 

Bij annulatie van een afspraak door onze therapeuten word je steeds tijdig verwittigd via SMS en via email.

Indien je zelf verhinderd bent vragen wij ook steeds voldoende op voorhand te verwittigen (> 24u) - indien je laattijdig (50% van de voorziene sessie) of niet (100% van de voorziene sessie) verwittigt rekenen we een annulatiekost aan.

bottom of page