top of page

Wat biedt de praktijk aan?

We helpen je graag verder via onderstaand aanbod. Weet je niet goed waar je naar op zoek bent of wat jou kan helpen? Geen probleem, neem vrijblijvend contact op voor meer info of een kennismakingsgesprek. We zoeken samen met jou naar de juiste weg.

Bergpad

Psychotherapie

Praktijk Verbindingspunt biedt psychotherapie aan binnen de setting van individuen, koppels en gezinnen. Psychotherapie is een behandelvorm die op basis van het spreken en beluisteren ruimte biedt aan jouw gedachten, gevoelens, en gedrag. Tijdens de gesprekken proberen we vooral veiligheid, vertrouwen en warmte te bieden zodat we samen op weg kunnen gaan. Er wordt gezocht naar de aanpak die bij jou past en bijgestuurd indien nodig. 

 

Het duurt vaak een tijdje om de stap naar therapie te zetten. We proberen verder of lopen tegen bepaalde overtuigingen aan. Dat weten we! Daarom vind ik het binnen praktijk Verbindingspunt cruciaal dat er gezocht wordt naar de aanpak die bij jou past en wordt er bijgestuurd indien nodig. Binnen een wetenschappelijk en ervaringsgestuurd kader zoeken we naar de ondersteuning die jou kan helpen bij het verkrijgen van nieuwe inzichten, het ervaren van emoties en het komen tot gewenste verandering. 

Er is geen "goede" of "juiste" reden om een psychotherapeutisch traject aan te gaan. Iedereen die botst op terugkerende vragen, worstelt met bepaalde levensgebeurtenissen of emoties, die vastloopt met negatieve gedachten of moeilijke emoties, of die net iets anders verwacht van zijn of haar eigen leven - kan aankloppen bij de praktijk. We zoeken samen naar nieuwe betekenissen, helpen je levensverhaal vertellen of ondersteunen je in het doorbreken van vastgeroeste patronen.

Folder.JPG

Ik pieker, en nu?

5-delige reeks waarbij via psycho-educatie en oefeningen gewerkt wordt aan piekerproblemen.

Startdatum op basis van inschrijvingen.

Website.JPG

Help, verslaving in mijn systeem!

Laagdrempelige praatgroep om relatieherstel te bevorderen wanneer middelenmisbruik voor onbegrip zorgt.

Startdatum op basis van inschrijvingen.

bottom of page